Fællesgartneriet

Om Fællesgartneriet

Fællesgartneriet henvender sig til folk med interesse i økologi, bæredygtighed, selvforsyning og sidst men ikke mindst lysten til at få jord under neglene og dyrke sine egne friske, u-sprøjtede afgrøder.
Her i det naturskønne område ved Årslev Engsø, Brabrand, får byboere plads til at dyrke alt lige fra morgenfruer til citroner.

Fællesskab og mangfoldighed
Fællesgartneriets medlemmer har en bred vifte af forudsætninger for at være medlem af foreningen. De indgår i fællesskabet ved at dele erfaring og viden om dyrkning af jordlodderne. Medlemmerne har frihed til at passe deres individuelle lodder, men gartneriet er åbent for fælles dyrkning.

Gode faciliteter
Fællesgartneriet har vi alt i redskaber og maskiner til rådighed så du intet behøver at have med herud. Vi har fri adgang til vand både ude på marken og i drivhusene, hvor vi netop har etableret automatisk drypvanding på alle jordlodderne. Vi har det seneste år fået etableret en terrasse, udekøkken og toiletfaciliteter således at man kan opholde sig herude hele dagen. Gartneriet har et samarbejde med en biavler og der er mulighed for at hjælpe til med pasningen af bierne.